Pojdi na vsebino

Abonmaji

DIJAŠKI abonma

DIJAŠKI abonma vključuje štiri predstave na Velikem odru, eno predstavo po izbiri in koncert z igralci MGL in študenti AGRFT v Kinu Šiška.

V MGL smo oblikovali ponudbo, namenjeno mladim. Poleg druženj v gledališču bomo že enajstič organizirali srečanje vseh dijakov v Kinu Šiška, ki ga bodo popestrili igralci našega gledališča.

Predstave so na sporedu od ponedeljka do četrtka.

VPIS

Vpišete se lahko individualno pri naši blagajni ali organizirano pri mentorju na vaši šoli. 

Individualni vpis pri blagajni MGL

DOSEDANJI ABONENTI
od 23. avgusta do 3. septembra.

NOVI ABONENTI
od 15. do 22. septembra
od 7. do 14. oktobra

Organiziran vpis
preko srednjih šol za dijake, zaposlene in upokojence šol bo potekal v jesenskem roku do 24. septembra.

Repertoar DIJAŠKEGA abonmaja

Hanoh Levin

Črna komedija

Tracy Letts

Katarina Morano

Drama

Mjuzikel

Koncert MGL&AGRFT 2022

Gostujoča predstava

Gostuje: Kino Šiška

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Imetniki DIJAŠKIH abonmajev si lahko poleg predstav na Velikem odru in koncerta ogledate še eno predstavo po izbiri. Ogled si zagotovite z rezervacijo in prevzemom vstopnice pri blagajni MGL. Izbirate lahko med novimi uprizoritvami sezone 2021/2022, uprizoritvami prejšnjih sezon in nekaterimi našimi koprodukcijami.

Sestram in bratom dijakov/študentov, ki že imajo ali se na novo vpisujejo v abonma MGL, nudimo 50 %  popust pri vpisu abonmaja za gledališko sezono 2021/2022. Popust velja za dijake/študente, ki lahko svoj status izkažejo s predložitvijo dijaške/študentske izkaznice.

Dijakom priporočamo tudi abonma RADOVEDNI, ki vključuje pet predstav na Velikem odru in eno predstavo po izbiri. Posebnost tega abonmaja je vodeni pogovor z ustvarjalci po koncu predstave.