Pojdi na vsebino

Novice

Vabljeni k sodelovanju v nagradni igri SPREMEMBE? JA, PROSIM!

2. oktober 2023

Vabimo vas, da med 2. in 19. oktobrom z nami delite želje po spremembah.

Spremembe? Ja, prosim!

Letošnjo sezono smo poimenovali SPREMEMBE.
V času vpisov abonmajev za študente smo pripravili nagradno igro #spremembeJaProsim, v kateri opozarjamo na nujnost sprememb – okoljskih, družbenih, medosebnih, socialnih, intimnih, … banalnih.

So spremembe – le želja na papirju ali nujnost? Da bo lažje začeti, smo v sodelovanju s Semenarno Ljubljana pripravili starter pack sprememb – pakete s semeni, ki jih posadite v svoje lončnice in čakate na – rast drobnih semen v baziliko, kamilico, timijan, cinijo, astro … Ker iz malih dejanj lahko zrastejo velike spremembe. Tiste, ki si jih vsi želimo.

Zato vas vabimo, da z nami delite male in velike želje po spremembah, kot bodo v videih to na svoj način naredili naši igralci. Zaupajte nam vaše male in velike ideje za spremembe - v komentarju ali sporočilu na naših družbenih omrežjih ali pa jih ob obisku našega gledališča pustite v za ta namen postavljenem poštnem nabiralniku pred vhodom v gledališče. Akcija bo potekala med 2. in 19. oktobrom, med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali nagrajenca ali nagrajenko, ki bo prejel/a abonma MGL.


Ob zaključku akcije pa bomo pripravili dogodek, na katerem se bomo s strokovnjaki pogovarjali o spremembah, ki ste nam jih zaupali.

Pravilnik nagradne igre