IMG 1249 vrtiljak
Pojdi na vsebino

MGL&AGRFT, 2016

Po izjemno uspešnem tradicionalnem druženju v Kinu Šiška smo se odločili letošnji koncert ponoviti še na odru MGL in tako zaključiti letošnjo uspešno gledališko sezono. 

Bodite z nami in se ob koncu gledališke sezone zabavajte v družbi igralcev, ki ste jih sicer vajeni gledati v drugačni vlogi.

Igralci in študenti AGRFT se bodo tokrat prelevili v znane tuje in slovenske pevce in pevke. Z nami bodo Adele, Michael Bublé, David Bowie, Lana Del Rey, Robbie Williams, Magnifico, Klemen Klemen in drugi. Manjkalo pa ne bo niti skladb skupin, kot so Bijelo Dugme, Aerosmith in Tabu. 

Ob spremljavi glasbenikov pod vodstvom Mihe Petrica bodo peli igralci MGL Jette Ostan Vejrup, Viktorija Bencik Emeršič, Tina Potočnik, Nina Rakovec, Matej Puc, Gregor Gruden, Jernej Gašperin in Domen Valič, študentske vrste pa bodo zastopali absolventi AGRFT in gostje Anja Drnovšek, Jure Kopušar, Lena Hribar, Sara Gorše, Klara Kastelec, Robert Korošec, Filip Samobor, Matic Lukšič in Voranc Boh.

Vstopnice lahko kupite pri blagajni MGL in preko sistema Eventim.

Ne spreglejte – obisk koncerta je brezplačen za prvih 200 novih abonentov, ki bodo abonma vpisali med 9. in 15. junijem.

MGL&AGRFT, 2016, 2016

Koncert