Pojdi na vsebino

Novice

Sprememba repertoarja 2022/2023

16. november 2022

V letošnji repertoar Velikega odra uvrščamo psihološki triler Johna B. Priestleyja Neznanec.

Globoko smo že zakorakali v gledališko sezono 2022/2023, ki smo jo poimenovali Zgodba hoče biti luč. Iskreno se vam zahvaljujemo, ker (spet) imate naš abonma. Srečni smo lahko, da tako vi kot tudi drugi gledalci letošnjo sezono množično prihajate v gledališče. To radost pa zaradi velikega povpraševanja po reprizah in gostovanjih naših predstav spremlja tudi časovna stiska.
 
Zaradi objektivnih okoliščin smo morali spremeniti del letošnjega repertoarja. Premiero drame Ödöna von Horvátha Kazimir in Karolina v režiji Nine Rajić Kranjac prestavljamo v naslednjo sezono, v letošnji repertoar pa uvrščamo psihološki triler Johna B. Priestleyja Neznanec v režiji Barbare Hieng Samobor, ki je bil prvotno načrtovan kot del repertoarja Male scene.

Premiera Neznanca bo decembra 2022 na Velikem odru. Igrajo Tjaša Železnik, Nataša Tič Ralijan, Ana Pavlin, Gal Oblak, Filip Štepec AGRFT in Boris Kerč.

Obenem pa v repertoar Male scene uvrščamo komedijo Vlak smrti (Roller Coaster) avtorice Jelene Kajgo v režiji Tijane Zinajić. Premiera bo februarja 2023.
 
Zahvaljujemo se vam za razumevanje ter vam želimo veliko zdravja in obilo gledaliških užitkov.