Pojdi na vsebino

Novice

Spletni ogled abonmajske predstave Le zaljubiti se ne smemo

25. marec 2021

Termini in navodila za spletni ogled predstave Le zaljubiti se ne smemo za abonente Velikega odra in Male scene

Spoštovane abonentke, spoštovani abonenti,

veseli nas, da ste se odločili za spletni ogled izbranih abonentskih predstav. V teh dneh smo vam poslali preko e-pošte (če vašega e-naslova nimamo pa preko sms) enkratno kodo in termine za ogled abonmajske predstave Le zaljubiti se ne smemo  na enem od spodaj navedenih terminov.

Spletni ogled predstave Le zaljubiti se ne smemo bo abonentom Velikega odra nadomestil eno od prvotno napovedanih abonmajskih uprizoritev z Velikega odra, za abonente Male scene pa je to del prvotnega repertoarja.

Gre za enkraten ogled v točno določenem času predvajanja (brez možnosti zamika ali gledanja na zahtevo) na spletni strani www.tretjioder.si, v izbranem terminu.
Spletni ogled nadomešča ogled v dvorani.

Priporočamo, da kodo unovčite že vsaj dan prej, da se izognemo morebitnim zapletom tik pred ogledom.

Unovčenje kode:

  1. Prijavite se v uporabniški račun - v zavihku UPORABNIŠKI RAČUN izberete gumb PRIJAVITE SE (vpišete svoje uporabniško ime (e-naslov) in geslo, ki ste ga izbrali ob registraciji).
  2. Izberite zavihek SPORED (desno zgoraj)
  3. V SPOREDU poiščite želeni termin predstave (premično levo desno).
  4. Na izbrani predstavi pritisnite gumb UNOVČI.
  5. V polje KODA KUPONA vnesite kodo, ki ste jo prejeli za unovčenje vstopnice. Če je koda pravilna, se bo prikazal znesek za plačilo "0".
  6. Kliknite gumb NA BLAGAJNO.
  7. Preverite podatke. Nad gumbom POTRDI označite, da se strinjate s pogoji.
  8. Kliknite gumb POTRDI.

Opomba: Če imate več abonmajskih sedežev in ste zato prejeli več kod, pa bi vsak abonent želel ogled na svoji napravi, je za vsako napravo treba ustvariti svoj uporabniški račun.

Ogled:
Povezavo do ogleda najdete v zavihku OGLED PREDSTAVE (desno zgoraj). Če niste prijavljeni, se  prijavite v svoj račun (vpišete svoje uporabniško ime (e-naslov) in geslo, ki ste ga izbrali ob registraciji) in kliknite gumb GLEJ. Povezava za ogled bo aktivna 30 minut pred začetkom prenosa.

Prejeto kodo lahko unovčite za ogled posnetka predstave Le zaljubiti se ne smemo na enem od spodaj navedenih terminov:

30. 3. ob 20. uri

31. 3. ob 20. uri

8. 4. ob 20. uri

9. 4. ob 20. uri

11. 4. ob 21. uri

 

Za tehnično pomoč v primeru težav pri unovčenju kode ali ogledu predstave se obrnite na Tretji oder, preko e-pošte info@tretjioder.si oz. po telefonu 040 530 244, in sicer od ponedeljka do petka med 14. in 16. uro ter eno uro pred začetkom predstave.

Za splošne informacije smo vam na voljo v MGL vsak delavnik med 16. in 20. uro preko e-pošte blagajna@mgl.si oz. po telefonu 041 667 524 in 030 797 933.

Želimo vam prijeten ogled.

Lepo vas pozdravljamo,

Mestno gledališče ljubljansko