Pojdi na vsebino

Novice

Valentinov vikend: Jazz ponovno v živo!

28. januar 2021

Spletni prenos romantične drame Jazz si boste lahko ogledali na platformi Tretji oder, 13. februarja, ob 20. uri. E- vstopnice so že v prodaji.

Na predvečer valentinovega, ki ni le praznik zaljubljencev, ampak tudi prijateljev in vseh, ki se imajo radi, bomo v živo prek spleta predvajali romantično dramo Jazz, v režiji Nejca Gazvode. 

Ob praznikih si radi podarjamo drobna darila, presenetite ljubljeno osebo ali pa obdarite sebe z gledališkim večerom v družbi Ajde Smrekar in Sebastiana Cavazze. 

Predstavo si boste lahko ogledali na platformi Tretji oder, 13. februarja, ob 20. uri
E-vstopnice so v prodaji po ceni 12 EUR. NAKUP

Nejc Gazvoda
Jazz
Romantična drama
Predstava traja 1 uro in 20 minut in nima odmora
Režiser Nejc Gazvoda
Igrata Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza

Streha razkošne vile, v kateri poteka zabava v maskah. Večer, zvezde, glasba, penina. Na balkonu se srečata moški in ženska. Oba sta oblečena v ptiča. Ona je stara nekaj čez trideset, on je sredi štiridesetih. On je pianist, ki je še ravnokar igral na zabavi. Ona je ... obiskovalka? Natakarica? Zapleteta se v pogovor. Na koncu večera – v katerem bosta drug o drugem nekaj izvedela in stkala krhke vezi poznanstva, kar že spominja na toplo človeško bližino (če je kaj takega v enem večeru sploh mogoče začutiti do popolnega tujca) – se dogovorita, da se bosta na istem balkonu znova srečala ob letu osorej. In tako nadaljnjih pet let. Odnos se bo poglabljal, podatkih o njunih življenjih postopoma razkrivali. Vsako leto v novi maski in brez védenja, kako je drugemu ime, bosta moški in ženska drug drugemu postala pomemben del življenja, dan zabave in srečanja pa datum, ki bo v njunih življenjih nekaj pomenil, četudi bosta ti življenji preostalih 364 dni tekli po svoje ... Katero leto bo zadnje?

Prodajo vstopnic in prenos predstave nam omogoča nova platforma Tretji oder (tretjioder.si), na kateri si boste lahko zagotovili nakup vstopnice in ogled predstave. Do platforme boste lahko dostopali tudi prek naše MGL spletne strani.  

NAVODILA za nakup vstopnice

NAVODILA za unovčenje vstopnice

NAVODILA za nakup darilne vstopnice

Za tehnično pomoč se obrnite na info@tretjioder.si ali po telefonu 040 530 244 med 14. in 16. uro in uro pred predstavo.

Za več informacij lahko obiščite Pogosta vprašanja.