Pojdi na vsebino

Novice

Vabljeni k sodelovanju v poletni nagradni igri STE REDOVEDNI?

6. junij 2022

Vabimo vas, da med 6. in 12. junijem našim igralcem (36 jih je!) zastavite najbolj radovedna vprašanja. 

Q and A – ste radovedni?

Bližamo se koncu gledališke sezone, za nami je leto neponovljivih gledaliških doživetij, ki jih še nosimo v sebi ali o njih razmišljamo. Kmalu se bo ekipa MGL iz zaodrja in z odra preselila na zaslužene gledališke počitnice, pred skokom v morje pa vas vabimo k sodelovanju v naši nagradni akciji, v kateri bomo v času poletnih vpisov abonmajev podarjali praktične nagrade MGL. Ob koncu nagradne igre, torej na začetku jeseni 2022, pa bomo enemu izmed sodelujočih podarili glavno nagrado – abonma Radovedni.

Vabimo vas, da med 6. in 12. junijem našim igralcem (36 jih je!) zastavite najbolj radovedna vprašanja.

Posebnost abonmaja Radovedni, to je vodeni pogovor z ustvarjalci po predstavi, in ki letos praznuje že 10 let, med poletjem selimo na družbena omrežja.

Viktorija Bencik Emeršič, Sebastian Cavazza, Tanja Dimitrievska, Mojca Funkl, Jernej Gašperin, Gregor Gruden, Jure Henigman, Lena Hribar Škrlec, Gašper Jarni, Branko Jordan, Boris Kerč, Karin Komljanec, Mirjam Korbar, Iva Krajnc Bagola, Klara Kuk, Jaka Lah, Matic Lukšič, Gal Oblak, Bernarda Oman, Boris Ostan, Ana Pavlin, Primož Pirnat, Tina Potočnik Vrhovnik, Matej Puc, Nina Rakovec, Tanja Ribič, Jožef Ropoša, Filip Samobor, Uroš Smolej, Ajda Smrekar, Alojz Svete, Lotos Vincenc Šparovec, Nataša Tič Ralijan, Tomo Tomšič, Gaber K. Trseglav, Lara Wolf, Judita Zidar, Jana Zupančič in Tjaša Železnik vam bodo med poletjem na naših družbenih omrežjih poskušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja!

Prihajajoča gledališka sezona z naslovom Zgodba hoče biti luč stavi na 13 svežih vrhunskih uprizoritev. Postanite del naših zgodb tudi vi, ter prižgite luč z vašo radovednostjo in vprašanji za naše igralce.

Svoja vprašanja lahko pošljete na e-naslov marketing@mgl.si, jih zapišete v naš klepetalnik na Facebooku ali pošljete kot direktno sporočilo (DM) na naš Instagram. Dodajte ključnike #mglQandA, #lightmyfire in #radovedni.

Pravilnik nagradne igre