Dodatni termin za abonente za predstavo Le zaljubiti se ne smemo, 23. aprila ob 21. uri

Spoštovani,

v aprilu smo dodali nov termin za ogled drame Ivorja Martinića v režiji Alena Jelena, in sicer v petek, 23. aprila, ob 21. uri.
Abonentom, ki si predstave še niste ogledali, smo po e-pošti (če vašega e-naslova nimamo pa po sms) poslali novo kodo, ki jo lahko unovčite na tretjioder.si.

Gre za enkraten ogled v točno določenem času predvajanja (brez možnosti zamika ali gledanja na zahtevo) na spletni strani www.tretjioder.si, v omenjenem terminu.
Spletni ogled nadomešča ogled v dvorani (več informacij smo vam poslali v prejšnjem e-sporočilu).

 Priporočamo, da kodo unovčite že vsaj dan prej, da se izognemo morebitnim zapletom tik pred ogledom.

Unovčenje kode:

  1. Prijavite se v uporabniški račun - v zavihku UPORABNIŠKI RAČUN izberete gumb PRIJAVITE SE (vpišete svoje uporabniško ime (e-naslov) in geslo, ki ste ga izbrali ob registraciji).
  2. Izberite zavihek SPORED (desno zgoraj)
  3. V SPOREDU poiščite želeni termin predstave (premično levo desno).
  4. Na izbrani predstavi pritisnite gumb UNOVČI.
  5. V polje KODA KUPONA vnesite kodo, ki ste jo prejeli za unovčenje vstopnice. Če je koda pravilna, se bo prikazal znesek za plačilo "0".
  6. Kliknite gumb NA BLAGAJNO.
  7. Preverite podatke. Nad gumbom POTRDI označite, da se strinjate s pogoji.
  8. Kliknite gumb POTRDI.

Opomba: Če imate več abonmajskih sedežev in ste zato prejeli več kod, pa bi vsak abonent želel ogled na svoji napravi, je za vsako napravo treba ustvariti svoj uporabniški račun.

Ogled:
Povezavo do ogleda najdete v zavihku OGLED PREDSTAVE (desno zgoraj). Če niste prijavljeni, se  prijavite v svoj račun (vpišete svoje uporabniško ime (e-naslov) in geslo, ki ste ga izbrali ob registraciji) in kliknite gumb GLEJ. Povezava za ogled bo aktivna 30 minut pred začetkom prenosa.

Za tehnično pomoč v primeru težav pri unovčenju kode ali ogledu predstave se obrnite na Tretji oder, preko e-pošte info@tretjioder.si oz. po telefonu 040 530 244, in sicer od ponedeljka do petka med 14. in 16. uro ter eno uro pred začetkom predstave.

Za splošne informacije smo vam na voljo v MGL preko e-pošte blagajna@mgl.si oz. po telefonu 041 667 524 in 030 797 933 od ponedeljka do petka med 16. in 20. uro. 

Želimo vam prijeten ogled in vas lepo pozdravljamo,

Mestno gledališče ljubljansko