Abonma NADALJEVANKA

ABONMA NADALJEVANKA

V repertoarni ponudbi ostajata tudi nadaljevanki Vranja vrata iz sezone 2016/2017 in Praznina spomina iz sezone 2017/2018.
Gre za izvirni format gledališkega dela, pri katerem se zgledujemo po trenutno cvetočem pojavu kakovostnih kriminalnih serij, kot so The Bridge, Broadchurch, True Detective, Fargo, Happy Valley in Making a Murderer. Ob prenosu v gledališko obliko si želimo v žanru, vsebini in načinu predstavitve občinstvu čim bolj približati format ekranizirane serije, pri čemer spremljanje razvoja nadaljevanke v živo v intimnem prostoru Male scene prinaša dodatne prednosti.

NADALJEVANKA VRANJA VRATA
Ida Žakelj se po treh letih londonske samostojnosti vrne v domačo hišo v gozd ob manjši vasi na Dolenjskem. Prav tisti večer na družinsko večerjo prihajata Nežin novi fant Anže in njegov oče Žan. Sestri Ida in Neža se zato spreta. Lokalni narkoman Brin pa Idi v isti noči ob naključnem srečanju omeni kraj v gozdu – Vranja vrata. Jutro po večerji policija v reki najde moško truplo, Neža pa izgine …


NADALJEVANKA PRAZNINA SPOMINA
Velenje, 2003. Teja nekega dne po pouku izgine. Tri tedne kasneje jo najdejo mrtvo v jarku. Policija zaradi suma aretira Tejinega sošolca in bivšega fanta Jureta, ki je obsojen na 15 let zapora. Skozi leta na dan prihajajo nove informacije o tem, kaj se je zgodilo februarja 2003. So obsodili pravo osebo?

Kakšna bo nadaljnja usoda predlani uvedene žanrske novosti, gledališke kriminalne nadaljevanke? Ker je časa za odigravanje obeh nadvse priljubljenih obstoječih nadaljevank premalo, zamikamo premiero naslednje v jesen 2019.


Cenik vseh štirih nadaljevanj
Redna cena za IZVEN                                                 36 EUR
Cena za abonma (velja v času vpisov abonmajev)        30 EUR
Cena za abonente velikega odra                                  24 EUR