Predstavitev nove knjige Knjižnice MGL

V naši hišni teatrološki zbirki Knjižnica MGL je izšlo delo slavnega francoskega filozofa Alaina Badiouja Rapsodija za gledališče v prevodu Katje Zakrajšek. Kot v spremni besedi h knjigi poudari Mladen Dolar, na svetu skoraj ni filozofa, ki bi gledališču posvetil toliko časa in energije kot Badiou, in to ne le kot pisec filozofskih refleksij o gledališču, temveč tudi kot gledališki avtor in praktični sodelavec.

Vabimo vas na spletno predstavitev knjige, ki bo na našem kanalu YouTube potekala v živo v četrtek, 28. januarja, ob 19. uri. Delo in avtorja bosta predstavila prevajalka Katja Zakrajšek in pisec spremne besede Mladen Dolar, izbrane odlomke iz knjige pa bo interpretiral član igralskega ansambla MGL Branko Jordan. Moderatorka spletnega dogodka bo urednica knjige in zbirke Petra Pogorevc.

Knjigo Rapsodija za gledališče lahko tako kot druge naše edicije in izdelke kupite v spletni trgovini MGL. Naročila sprejemamo preko e-pošte na naslovu blagajna@mgl.si. Prosimo, da pri naročilu po e-pošti poleg želenih izdelkov navedete tudi želeni način plačila in dostave. Naročene artikle vam lahko pošljemo po pošti. Strošek dostave za naročila do 20 eur je 2 eur, za naročila nad 20 eur je dostava brezplačna.