Staranje je postalo najhujši bavbav, najstrašnejša bolezen novega veka. Ker časa ne moremo zaustaviti, je najbolje, da skozi solze smeha pogledamo v leto 2065, kako bo, ko v gledališki stavbi na Slovenski 27 ne bo več hrama umetnosti, ampak dom za ostarele.
V uprizoritvi Večno mladi skupina igralcev in igralk, članov nekdanje mariborske Drame, na groteskno zabaven način, s pomočjo pevske oz. glasbene terapije, poskrbi za vse prej kot dolgočasen rock'n'roll tretjega življenjskega obdobja. Ob izvrstnih igralsko-pevskih interpretacijah hitov, kot so "I Love Rock'n'Roll", "Born To Be Wild", "I Got You Babe" itd., trohneče odrske deske ponovno katarzično zavibrirajo.
V songdrami Švicarja Erika Gedeona Večno mladi (2007), ki jo je vsestranski glasbenogledališki ustvarjalec Sandy Lopičić z ustvarjalci uprizoritve v vsebinsko in dramaturško adaptirani obliki postavil na oder, so (iz)našli težko iskani zvarek za večno mladost – zabavo, ki trese oder in ruši stereotipe o starcih. 

 

Nagrade

  • Žlahtna komedija po izboru strokovne žirije na 25. festivalu Dnevi komedije v Celju, 2016
  • Žlahtna komedija po izboru občinstva na 25. festivalu Dnevi komedije v Celju, 2016
  • Mateja Pucko - Žlahtna komedijantka na 25. festivalu Dnevi komedije v Celju, 2016
  • Sandy Lopičič - Žlahtni režiser  na 25. festivalu Dnevi komedije v Celju, 2016
  • Posebno priznanje celotni zasedbi - 40. festival Dnevi satire Fadila Hadžića, Satiričko kazalište Kerempuh, Zagreb, 2016
  • Mateja Pucko - igralska nagrada, 40. festival Dnevi satire Fadila Hadžića,  Satiričko kazalište Kerempuh, Zagreb, 2016