Vpisi abonmajev 2018/2019

Spoštovane abonentke, cenjeni abonenti,
zahvaljujemo se vam za vaš dosedanji obisk in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v 66. sezoni, ki jo posvečamo Gašperju Tiču. Novo gledališko sezono smo poimenovali VZGOJA SRCA. Repertoar 2018/2019 obljublja svežino in sodobnost, saj bo kar devet od skupaj enajstih dramskih predlog v Sloveniji uprizorjenih prvič. Nekatere nas bodo nasmejale, druge pretresle. Izpostavljamo posebnost programa naslednjega leta: režije predstav na Mali sceni bodo v rokah dramskih igralcev. Polni delovne vneme, navdiha in vere v svoje početje se veselimo srečanj z vami!


Če želite obdržati svoj sedež tudi v naslednji sezoni, lahko abonma obnovite od četrtka, 17., do srede, 23. maja, osebno pri blagajni MGL ali s položnico, ki smo vam jo poslali (če položnice slučajno niste prejeli pa bi jo želeli, nam to sporočite na e-naslov petra.setnicar@mgl.si ali po tel. 01 2510 852 12h – 18h).


Vse repertoarne in abonmajske novosti ter naš igralski ansambel so predstavljeni v programski in informacijski knjižici za gledališko sezono 2018/2019 ter na spletni strani. 


VPISI ABONMAJEV


Dosedanji abonenti
- od 17. do 23. maja
(za vse, ki želite obdržati sedež v svojem abonmaju; pozneje to ne bo več mogoče).
- od 5. do 6. junija
(za vse, ki želite spremeniti sedež; v tem času obnovitev dosedanjih ne bo več mogoča; predhodnih rezervacij ne sprejemamo).


Novi abonenti
- od 7. do 13. junija
Vpis abonmajev bo potekal pri blagajni MGL v navedenih terminih med 12. in 18. uro.


Dobrodošli v Mestnem gledališču ljubljanskem!