Velika NAGRADNA IGRA #VzgojaSrca

Tudi letos bo v času vpisov abonmajev na družabnih omrežjih potekla nagradna igra. Trajala bo med 3. septembrom in 17. oktobrom 2018. 

Rdeča nit sezone bo v znamenju vzgoje srca. S svojimi foto- oziroma videoposnetki, ki jih boste delili na svojem Instagramu, povejte svoje srčne zgodbe. Avtorja ali avtorico najbolj izvirne, kreativne, prisrčne bomo nagradili z abonmajem NADALJEVANKA! Večkrat tedensko bomo izbrali tudi fotozgodbe, ki jih bomo objavili na našem Instagramu @gledalisce-mgl

Za sodelovanje v nagradni igri je na omrežju INSTAGRAM (bodisi v obliki zgodbe (story) ali klasične objave (feed)) potrebno objaviti sliko/video, ki se nanaša na rdečo nit sezone – VZGOJA SRCA.

Ob objavi je obvezno uporabiti
- hashtag #VzgojaSrca
- oznako (tag) @gledalisce_mgl

Posamezen udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje večkrat in objavi tudi več fotografij ali video posnetkov. Objava naj bo JAVNA oz. nas obvestite, da postane MGL (@gledalisce_mgl) vaš sledilec.

Med vsemi sodelujočimi, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje v nagradni igri, bomo večrat tedensko na Instagram profilu MGL (@gledalisce_mgl) objavili najboljšo foto/video zgodbo, ki bo ustrezala kreativnosti posnetka (kompozicija, svetloba, filtri ipd.), kreativnosti sporočila (element presenečenja, izvirnost) in je v skladu s splošnimi pravili. Žirija bo v 5 delovnih dneh po zaključku nagradne igre izbrala absolutnega nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado, abonma NADALJEVANKA.  


Nagrajenca bomo o nagradi obvestili preko Instagram “in-maila” in v komentarju k zmagovalni objavi.

Več o pravilih nagradne igre: PRAVILNIK NAGRADNE IGRE #VZGOJASRCA